Untitled
20 jul 2013
week 5: 12 t/m 18 juli

Op 12 juli zijn we naar de supermarkt gewandeld. ’s Middags is Laura lekker in bad geweest. ’s Avonds kwamen Vera en Hanny op kraamvisite. Laura zat bij mij op schoot en had duidelijk last van haar darmpjes. Ze was flink scheten aan het laten en toen ze zich weer wat beter voelde, bleek dat mijn blouse vies was en dat de poep tot aan haar nek in haar rompertje zat. Mark heeft haar verschoond en opnieuw moeten wassen.
Laura heeft doorgeslapen van 23.00 tot 06.00 uur. We zijn op 13 juli naar het centrum gewandeld om boodschappen te doen en we zijn bij opa en oma Van Aerle geweest. ’s Avonds zijn opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest en hebben we nog lekker even buiten kunnen zitten.
Op 14 juli heeft Laura erg veel gehuild. Mark heeft haar in bad gedaan. ‘s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest, waar ook tante Monique, oom Anton, Esther en Lars kwamen.
Ik ben op 15 juli met Laura op controle geweest bij de kinderarts in het ziekenhuis. Ze woog 4.270 gram en zou 56 cm zijn, maar waarschijnlijk hebben ze haar haar mee gemeten, want nog geen week geleden was ze volgens het consultatiebureau nog maar 53 cm. We hebben het voornamelijk gehad over het huilgedrag en het spugen. Omdat er geen relatie lijkt te bestaan tussen het huilen en de voedingen en omdat ze goed aankomt, wordt er vooralsnog niets gedaan. Verder was alles goed met Laura en hoeven we niet meer naar de kinderarts; we kunnen voortaan gewoon naar de huisarts en het consultatiebureau. We hebben nog even wat gedronken bij opa en oma Van Aerle en zij hebben nog even op Laura gepast toen ik met Bas boodschappen deed. Mark heeft de box omhoog gezet, zodat Laura daar in kan liggen en Bas niet wakker wordt als ze huilt.
Op 16 juli was het weer erg warm. Laura heeft een tijdje buiten in de kinderwagen gelegen. Laura is vandaag zelf op haar zij gerold… Na het eten kwamen tante Willeke, tante Maartje en Eline op bezoek, daarna kwamen tante Josephien en oom Jan op kraambezoek. Voor de laatste voeding was Laura erg moeilijk wakker te krijgen. Uiteindelijk is het gelukt met een koud, nat washandje. Vannacht kwam ze om 04.30 uur weer voor een voeding.
We zijn op 17 juli weer naar de supermarkt gewandeld. Laura heeft lekker buiten in de tuin in de kinderwagen geslapen. ’s Avonds heb ik haar voor de laatste voeding in bad gedaan, zodat ze goed wakker was om te drinken.
Op 18 juli zijn we ’s ochtends naar opa en oma Van Aerle geweest. Zij hebben even op Laura gepast toen ik met Bas boodschappen deed. Daarna hebben we wat gedronken bij opa en oma. Tante Maartje en Eline waren er ook. ’s Middags kwamen Lieke en Julian op bezoek en hebben we lekker in de tuin gezeten.
Het gaat deze week al een stuk beter wat het huilen betreft. Laura huilt nog wel veel, maar het is wat minder vaak en wat minder lang dan in de vorige weken. Het is erg frustrerend als je kindje zo huilt en je haar niet kunt troosten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative